VÄLKOMMEN TILL VÅRA AKTUELLA KURSER

Kurser kommer att läggas ut efterhand som instruktörer, dagar och tider bestäms.
I tabellen nedan ser du vilka kurser som är aktuella. Vill du veta mer om kursen klickar du på den.

Du anmäler dig till kurser via Studiefrämjandet genom att klicka på länken nedan:

KURSANMÄLAN

Startdatum         Kursnamn                                      Instruktör

2021-08-30          Rallylydnad fortsättning                    Sune Zander

2021-09-01          Valpkurs                                           Eva Levin

2021-10-16          Valpkurs                                           Eva Levin

2021-10-23          Bästa starten                                    Eva Levin

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem och hunden måste vara ID märkt samt vaccinerad
enligt SKK´s bestämmelser. Är du inte medlem hittar du information om hur du blir medlem i
Älmhult Brukshundklubb under fliken Medlem.

Vi har utökat samarbete med Studiefrämjandet vilket betyder att anmälan till kurs och betalning av kursavgift går genom Studiefrämjandet.

Saknar du någon kurs? Skicka din intresseanmälan till utbildning@elmhultbk.se